Šaranski ribolov u Francuskoj – Tajne zadržati ovaj glupi Fish

Svatko tko ima u svakom trenutku bio šaranski ribolov zna da šaran teško sport ribe i može dići teško boriti prije slijetanja ih na obalu. To je razlog zašto je važno da imaju bitnu opremu za šaranski ribolov. To je važno imati teške borila kao lijepo kao veliki šaran mamac. Neki ljudi naučili na teži način, bez dobivanja ispravne opreme završe do gubitka ribe, pa čak i opreme.

Možda trenutno se sviđa ribolov ili imate nipošto provode se prije, otkrit ćete da je jedan od najboljih načina da se riba je za Fly Fishing. To može biti učinjeno u mnogim različitim mjestima, a to je gotovo kao puno tehnika sporta kao tjelesne akcije, kao što su to stvarno doći u glavama ribe. Postoji puno strategija koji će stići u korisno kada ste letjeti ribolov, i ovaj post će ukazati neke od njih van.

Glavni razlog što mi je neko vrijeme da otkrijete što se stavi na završetku mom, jednostavno zato što sam počeo s malo suspendiranje jerkbait, a ja sam bio dobivanje neke hitove koji osjetio prokleto velika, tako da sam bio neodlučan za promjenu , Međutim, kao što sam swatted daleko bugova, shvatio sam ono što sam morao učiniti. Tanki sloj pokretnih objekata promjenjivih cijeloj površini vode za piće mi je rekao da je potrebno koristiti, što drugo, muhu.

3. vrsta koluta može biti zidni kolut. Velika većina role nude ovu vrstu karakteristika osim što napora može transportirati. To su općenito težak dužnost i može se sastojati od viti, a možda su puno puno skuplje. To bi mogao postati jako korisno u garaži ili otići kupnje i šaranski ribolov možda povjetarac produžena primjena energije za napajanje. Nemojte koristiti ove vrste u slučaju da nagovijestio kako bi dobili svoj off shoot kabel zajedno na raznim mjestima, kao što je to u pravilu se montiraju na vašem zidu.

Vi ne želite biti nezadovoljan nakon sati sjedaš sa štapom u vodi, samo da shvate da je došao na krivo mjesto. Provjerite sigurni da posljedično jezero priprema za posjet je učitan s ribom je važno. Ako je moguće, štoviše dobro bi bilo potražiti savjet s Odjela unutarnje ribarstva o tome kakvu riba je otkrivena u jezeru želite ići. To će pomoći u odlučivanju vrste mamaca i mami.

Dakle, mi smo primili štap, rola, linija, kuke sve što zahtijevaju je neki utezi održavati liniju dolje na dnu. “Bombe” su dobri starter. Kupnja nekoliko u različitim manje od 1oz. za početak. Možda tri-šest oni izgubiti. Ih Osiguranje na liniji je učinio bilo kliznim petlje čvor ili ‘lead’ pucao. Potražite savjet ovdje od svog ribolov prijatelja ili hvatati neki udarac preko i ispod višak težine da ga osigurati cca. jedna 2ft. iznad kuka i eksperimentu. Postavite prekomjernu težinu prije nego vezivanje na udicu!

Također možete pokušati prebacivanje ili mijenjajući mamac koju koriste. S letjeti ribolov, vrijeme i smjesu se svaka stvar. Pokušajte svaki od instrumenta koji imate, a kada to učinite, doista osjetiti trenutak. Ne žurite se na stvari.