Kako imati uspjeha sa catfishing u ribnjacima

Tu je oprema koju treba imati na som ribolov. Morate imati pravo mamac, kolut i štap, test liniju i kuke i koristiti rig koji će vam pomoći uhvatiti ribu. Catfishing ne sviđa ribolov razrokost ili bas.

Kada je u pitanju catfishing, zar se bave je trebalo. Ako nemate točne borila da ćete završiti dolaze kuću ispražnjenu ruku. Postoji širok izbor različite ugovaranju koristi za soma ribolov i ono što koristite uglavnom će ovisiti o kojim se točno vrsta mačka ste u potrazi out. Prije svega, morate shvatiti da je som je izuzetno intenzivan vrsta. To znači da oni ne obavljaju okolo. Oni će udariti svoj liniju teško i staviti nevjerojatnu bitku, kada ste pokušavate ih vrtjeti u. Čak i manje dimenzije riba može staviti nevjerojatnu bitku.

Naknadno stvar za razmatranje je način na koji se nudi vaš mamac. Otkrila sam da crvi su veliki mamac pastrva i predstavljajući ih pravilno je od najveće važnosti. Prilikom uzimanja trouth ribolov na naknadne stupnja staranje grudvi crv na udici samo gained’t smanjiti senfa. Sve-prirodni predstavljanje crva je izuzetno bitna. Big pastrva žele njihov obrok pojaviti kao da bi u prirodnom scenariju. Smjena kuke postigao taj zadatak.

Cabela kralj Kat Turnir se održava na godišnjoj razini, i nudi ribolovci vrijeme pokazati svoje stvari. Ribiči također imaju način za pobjedu od $ 60, 000 blago, što nije previše siromašni oboje. Ovo je prvi put u bilo koje vrijeme “klasičnog” agresivna soma offshore ribarskom utakmicu, a pod pokroviteljstvom štapića Cabela.

Za one koji su zainteresirani za rasprostire pastrve, što će biti sretni da znaju da su te ribe su neke velike hvata. Jedna od najzanimljivijih značajki ovog riba je pravi razbacani pastrve ribolov ćete dobiti učiniti. A, kad ne kuka razbacani pastrve, bit ćete iznenađeni s pastrve u mogućnosti da se mlatiti i boriti vas na putu van. Za brojne, razbacani pastrve ribolov putovanje moglo biti nešto što vas zanima rade kao dobro.

Kad je moj najmlađi sin, Jeremy, bio Tot, ja bih vezati špagu njegov stil života prsluka, a zatim o mojoj struk. Off bismo ići stijenu skakanje i ribolov cijeli dan dugo.

Imajte na umu ove pastrve ribolov informacije kako bi mogli ti puno pomoći u vašem pastrve ribolov poduhvata. Ako ste u potrazi za više informacija, možete probati ček internet kao sigurno ćete naći puno.