Som ribolov: Tehnike i prigode za lov soma

“Čovjek će imati na umu puno pitanja ne bi pomislio da bih se sjetiti. Ti me odvesti. Jedan radni dan, davne 1896. godine bio sam prijelaz preko Jerseyu na trajekt, a kao što smo izvukao, postoji bio je još jedan trajektna povlačenjem u, a na njemu je bilo žena čeka da se udaljite. bijela haljina je doživjela na. Nosila je bijelu suncobran. Samo sam je primijetio za jedno 2. Ona me nije vidjela na sve, ali Kladim se mjesec nije prošao, jer da nisam vjerovao u tu djevojku. ” –From Mr. Bernstein, kao obavljati Everett Sloane u “Građanina Kanea.

Vrsta mame koja je sinonim trouth ribolov je pastrva letjeti. Muhe su vezani za nalikuju neki prirodni plijen od pastrve, kao što su ličinke kukaca, odrasla kukaca, malih glodavaca, sitnu ribu ili druge omiljene hrane pastrve. Postoje tisuće različitih konfiguracija pastrve muha, a ja sam siguran da je svaki od ribara koji ih veže se zakune njihovu sposobnost za hvatanje ribe.

Najbolji način za početak naći stavke koje su vam potrebne kako bi se pitati polaznik pokazati regiju dućan s opremom koja vam je potrebna za određenu vrstu ribolova. Naravno, možda imate još pitanja čim dođete na ispravan prolaz, kao da će biti više izbora unutar prijenosnika.

Som mjenjača se sastoji od pecanje, bubnjeva i uhvatiti u koštac. Postoji mnogo različitih vrsta sve to na raspolaganju, tako da ćete morati odrediti što vam je potrebno na temelju vašeg mjesta, vrsti som u području i na vodovodnu okolnostima. Međutim, postoji nekoliko temeljnih proizvoda koji su svi som ribolovci trebali imati, a to su navedene ispod.

Jezera i proizvoditi dobra kanala som ribolov. Kao i som koji nastanjuju rijeke, jezera-stan soma nisu ravnomjerno raspršena, ali se usredotočite na određenim mjestima. Potoci koji priljev u gornje krajeve jezera također imaju sklonost da se usredotoči som, kao što se potopljeni izgradnje ove vrste drvne mase, rock zaštićena obala i pad-off. Najbolje smjernice da se pojavi na raznolikim staništima – puno više raznih staništa, privlačnije što je som.

Jezero Hesperia redovito opskrbljena s ribom, uključujući i soma. Možete loviti između pojedinih sati i vratiti se svaki dan, ako želite. Iako sati izmijeniti s vremena na vrijeme, postoje 3 ribolov sjednice birati.

Ja ću nipošto zanemariti prvi put da sam primijetio ga temeljito očistiti neke od riba koje je uhvaćen. Bio sam oko tri godine stara. Bilo je prethodna piknik stol u stražnjem vrtu, a on opet staviti ovaj veliki som se na vodećim nje. Riba je ipak živ i gleda točne me se pojaviti strah u njegovim očima.

Ovo su samo neke od najpopularnijih pastrve mamaca raspolaganju. Svi ovi mamci su korišteni od strane pastrve fanatika godinama, tako da ne možete pogriješiti s bilo koje od njih.